Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Hoe verloopt de bestelling/levering

  1. U maakt uw keuze uit de producten die op de site staan.
    2. U voegt deze individueel toe aan uw mandje.
    3. U volgt de bestelprocedure door de correcte velden in te vullen.
    4. U krijgt via e-mail een bevestiging van uw bestelling en de bankdetails voor de betaling van uw bestelling.
    5. Uw bestelling wordt klaargemaakt voor transport met eigen mensen of d.m.v. betrouwbare koeriersdiensten, wij zelf of ze kan worden afgehaald in Hemiksem.

Onze goederen zijn contant betaalbaar.
Onze prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt en afgezien van drukfouten. Er staat bij elk product vermeld of het in voorraad is, kan bijbesteld worden of niet kan bij besteld worden.  Contacteer ons om het exact te weten.

De verkoopsprijzen zijn onder voorbehoud van mogelijke marktschommelingen, tikfouten en voorraad bij de producent.  Sommige producten zijn heel beperkt verkrijgbaar.  De voorraad die op de site vermeld staat is dan ook indicatief en kan AlfaSirits er nooit toe verplichten het door de consument bepaalde aantal te leveren.  Alle prijzen zijn per fles/ stuk, inclusief BTW (21%) en verpakkingsheffing. Al onze prijzen zijn exclusief transport- en verzekeringskosten. Transportkosten bedragen tussen €6,50 en €30,00 tenzij anders aangegeven en onder voorbehoud van wijzigingen, drukfouten en/of fouten gegenereerd door programmatiefouten in het gebruikte software pakket.

Wij behouden ons het recht voor onze prijzen ten allen tijde te kunnen veranderen. Contacteer ons om de meest actuele prijslijst te kennen.  Ons contacteren kan via mail, of telefoon.  De gegevens staan bij de ‘contactgegevens’.

Alle prijzen in de meest actuele prijslijst vervangen en vernietigen alle eerder vermelde prijzen.

AlfaSpirits levert enkel op basis van vooruitbetaling of contant bij afhaling. Afhalen van uw bestelling kan mits voorafgaande afspraak (Hemiksem), GRATIS LEVERING voor bestelling in België vanaf €150,00 BTW in.  Gratis levering in de gemeenten Hemiksem, Schelle, Niel, Boom, Reet, Aartselaar, Wilrijk en Hoboken.

Onze leveringstermijnen gelden slechts als indicatie. Een vertraagde levering geeft in geen geval recht op een schadevergoeding.

De transportrisico’s en -kosten vallen zonder enige uitzondering ten laste van de koper. U kan uw bestelling laten verzekeren tegen breuk.

Het accepteren van een aanbieding, dan wel het doen van een bestelling, impliceert de onvoorwaardelijke en onherroepelijke instemming met de huidige Algemene Voorwaarden dewelke de koper erkent gelezen en aanvaard te hebben.

Bij aankoop van een cadeaubon kan het aankoopbedrag van die bon niet worden teruggestort.Een cadeaubon is enkel geldig wanneer de betaling ervan ontvangen is.

In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van Antwerpen bevoegd. De hoogte van eventuele schade kan echter nooit hoger zijn dan de hoogte van de waarde van de door u bestelde en uitgeleverde goederen.

Als AlfaSpirits, ondanks alle geleverde inspanningen en alle te goeder trouw genomen voorzorgsmaatregelen, moeilijkheden zou ondervinden om de klanten te beleveren volgens de bestellingen, zal de klant onmiddellijk op de hoogte worden gesteld van de nieuwe termijnen en van de eventuele nieuwe voorgestelde tarieven.

Als hij er niet mee akkoord kan gaan, kan de klant de bestelling annuleren.

Mocht een niet gepersonaliseerd product niet helemaal zijn zoals u verwacht had, dan kunt u deze binnen 14 werkdagen in de originele verpakking en in nieuwe staat terugsturen, zonder enige reden. U stuurt het product terug, voldoende gefrankeerd, in de originele verpakking en in nieuwe ongebruikte staat. Gelieve retourzendingen eerst per e-mail te melden nicky@alfaspirits.be  Vanwege het specifieke karakter komt het recht op wijziging, retournering en annulering van je bestelling te vervallen indien de etikettering van de voedingswaren beschadigd of geopend is.

Indien de artikelen correct retour zijn ontvangen, maakt AlfaSpirits binnen 30 dagen het verschuldigde bedrag (exclusief de initiële verzendkosten en de verzendkosten die je gemaakt hebt om het product terug te sturen) over.
Indien het artikel uitgeput is kan AlfaSpirits, mits uw akkoord, een minstens evenwaardig vervangartikel leveren tegen een navenante prijs.

AlfaSpirits behoudt zich het recht voor om nieuwe bestellingen te weigeren. Tot aan de volledige betaling en afwikkeling van alle verplichtingen van uw bestelling blijven de goederen onze eigendom.

Alcohol & Verantwoordelijkheid
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. Met uw bestelling verklaart u hierbij dat u verantwoordelijk bent voor uw aankoop en ouder bent dan 18 jaar.

Contractpartij
Wij verkopen alleen aan: Natuurlijke personen die ouder zijn dan 18 jaar alsook aan juridische entiteiten met zetel in België.

AlfaSpirts staat er garant voor dat uw persoonlijke gegevens en informatie vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden beschikbaar worden gesteld.

Wettelijke vermeldingen 

Ondernemingsnummer: BE0678.724.539